Nepal_ice.jpg

Home

Arachne Molema

Freelance Journalist

Contact

 

Freelance Journalist...

Zien wat je nog niet zag. Verwonderen over wat er voor je staat, of juist ver weg. Geen weet van had dat dit bestond, leefde. Ik reik je graag een verhaal aan waarvoor je eens lekker gaat zitten in je achtertuin met een cappuccino. Hoofdschuddend knikt en misschien wel denkt: hiermee moet ik wat.

Mijn bodemloze nieuwsgierigheid, avontuurlijk bloed en een oog voor details die een ander niet opmerkt, maken mij tot een grenzeloze journalist. Een veelzijdig verhalenverteller

Meisjeshandel in Nepal, een rondtrip in de wereld der koffie- en cacaoboeren in Nicaragua, of anderhalve maand lang op zoek naar de eet- en leefgewoontes van negentigplussers in Costa Rica. Ach, wereld wat ben je klein. Wat heb je veel. Drop me ergens op deze aardbol, gegarandeerd kom ik terug met een verhaal. Ik dompel me graag onder in een nieuw thema.

Bruggenbouwer, dat ben ik ook. Tussen mensen, culturen, én continenten.

Geïnterviewden zitten met plezier bij mij aan tafel. Interviewen gaat verder dan dat wat op papier komt. Journalistiek verder dan enkel het verhaal op papier of beeld. Ik wil die vertegenwoordiger zijn. Ben jij de volgende?